Attention


To Our Fish

Om

PremiumFish.no

Som leverandør av produkter til matproduksjon, restaurant og catering legger vi vekt på sporbarhet og kvalitet i alle ledd, da vi forstår innvirkningen god mat har på vår helse, psyke og følelsesmessige behov.

Vi påtar oss dette ansvaret med glede, da alle de produkter som vi leverer kommer direkte fra naturen, er så fersk som det er mulig å få og er anerkjent over hele verden som en fast del av et sunt, variert og næringsrikt kosthold. Vi leverer fersk fisk direkte fra fiskeren, fisk som er fanget i det næringsrike, friske og kalde vannet i Norskehavet, ett av verdens reneste hav.

Vi kan levere blodfersk fisk direkte til kunden innen 48 til 72 timer etter at den er landet. Dette sikrer ferskheten på våre produkter, og dere som kunde er garantert premium kvalitet på den fisken dere vil motta. Dette er fisken som kan anbefales for hele familien og som venner vil nyte sammen i godt lag.
Vi levere uforglemmelige fiskemåltider.

Kontakt oss

Kontakt oss for ytterligere informasjon om våre produkter, eller om dere har andre spørsmål så vil vi mer enn gjerne bistå dere..

Our fish – as fresh as you can get. We can offer it to your stores, restaurants, hotels and events. Feel free to contact us!