Be fit – eat fish


Direkte fra Norskehavet

Velkommen til

PremiumFish.no

Som leverandør av produkter til matproduksjon, restaurant og catering legger vi vekt på sporbarhet og kvalitet i alle ledd, da vi forstår innvirkningen god mat har på vår helse, psyke og følelsesmessige behov.

Vi påtar oss dette ansvaret med glede, da alle de produkter som vi leverer kommer direkte fra naturen, er så fersk som det er mulig å få og er anerkjent over hele verden som en fast del av et sunt, variert og næringsrikt kosthold.

Vi leverer fersk fisk direkte fra fiskeren, fisk som er fanget i det næringsrike, friske og kalde vannet i Norskehavet, ett av verdens reneste hav.

Wild and Tasty

TORSK (Gadus morhua)

BREIFLABB (Lophius piscatorius)

BROSME (Brosme Brosme)

SEI (Pollachius virens)

KVEITE (Hippoglossus hippoglossus)

STEINBIT (Anarhichas lupus)

UER (Sebastes norvegicus)

LANGE (Molva molva)

RØDSPETTE (Pleuronectes platessa)

HYSE (Melanogrammus aeglefinus)

Klippfisk (Bacalao)

LAKS (Salmo Salar)

Fresh

Selection

Vi kan levere blodfersk fisk direkte til kunden innen 48 til 72 timer etter at den er landet. Dette sikrer ferskheten på våre produkter, og dere som kunde er garantert premium kvalitet på den fisken dere vil motta. Dette er fisken som kan anbefales for hele familien og som venner vil nyte sammen i godt lag.

Vi levere uforglemmelige fiskemåltider.

Our fish – as fresh as you can get. We can offer it to your stores, restaurants, hotels and events. Feel free to contact us!